Lekplats Lilla Kvarnholmen

Har du sett Lilla Kvarnholmens lekpark? En av Nackas drygt 100 lekparker med platstypisk utforming och vacker utsikt mot vattnet.

Nacka har drygt 100 lekparker, en av dem är Lilla Kvarnholmens lekplats. Inspirationen är tydligt hämtad från området, med Qvarnen tre kronor som hus för rutchkana, en tydlig flört till bakning och spannmål med bland annat en kavel och kanelbulle i trä, och så ett litet konsum att leka affär i. Helt klart värt ett besök!

Flera av elementen är även interaktiva, bland annat har konsumet ett litet skyltfönster och varor för att leka affär med.

Aktiviteter för flera åldrar

Lekparken är inte bara för de yngre, det finns även en grillyta och sittplatser med utsikt ner mot Svindersviken. Lite längre ner finns även en boulebana.

Hitta till lekparken Lilla Kvarnholmen!

Lilla Kvarnholmens lekplats ligger på Rågvägen 12, precis nedanför radhusområdet.

Dela artikeln

Relaterade artiklar

Nytt LSS-boende har öppnat i Duvnäs

Många som har gått längst Duvnäsvägen har kanske undrat vad det nya huset på Duvnäsvägen ska bli för något. Den tidigare förskolan i det som kallades för ”Rosa huset” revs för något år sedan. Sedan september har en gruppbostad för personer med LSS öppnat, drivet av Nackaföretaget Youth & Care.

Andra läser