Nackabladet besöker öppen grillning i Musikparken

Igår höll Nackamoderaterna i en öppen grillning i nyrenoverade Musikparken i Storängen precis söder om Värmdövägen vid Nacka Forum. Nackabladet var på plats!

Igår höll Nackamoderaterna i en öppen grillning i nyrenoverade Musikparken i Storängen precis söder om Värmdövägen vid Nacka Forum. Nackabladet var på plats och bjöds på korv av en glad Peter Zethraeus, vars nämnd ansvarar för parker och upprustning.

En glad ”grillmaster” Peter Zethraeus med flera sorters korv, allt från lamm till vegetarisk.

Vi beställde bra väder, skrattar Peter i den nästan 25-gradiga sensommarkvällen.

Varför gör ni ett sånt här evenemang?

Av flera anledningar, dels vill vi uppmärksamma att parken är nyrenoverad och fin och uppmuntra fler att nyttja de här ytorna, dels är det ett avslappnat sätt att få träffa dina lokalpolitiker. Jag hoppas att fler som kanske inte normalt sett träffar oss vågar komma förbi, antingen ikväll eller vid ett annat tillfälle. Och sen är det ju himla gott med korv, säger Peter och ler.

Förutom en bred uppsättning korvsorter (valfrihet i äkta moderatanda), bjöds det även på marshmallows, dryck och en rad utespel som boule och kubb.

Korv på parkens grill i förgrunden, Boulebanan i bakgrunden. Över boulebanan finns även trevnadsbelysning.

Överlag ett trevligt evenemang, inga hundra deltagare men god stämning och många diskussioner bland de som är där. När solen börjar röra sig neråt tillsammans med temperaturen, tar sig ett gäng till närliggande Texas Longhorn för att fortsätta kvällen med dryck, prat och quiz.

Dela artikeln

Relaterade artiklar

Nytt LSS-boende har öppnat i Duvnäs

Många som har gått längst Duvnäsvägen har kanske undrat vad det nya huset på Duvnäsvägen ska bli för något. Den tidigare förskolan i det som kallades för ”Rosa huset” revs för något år sedan. Sedan september har en gruppbostad för personer med LSS öppnat, drivet av Nackaföretaget Youth & Care.

Lekplats Lilla Kvarnholmen

Har du sett Lilla Kvarnholmens lekpark? En av Nackas drygt 100 lekparker med platstypisk utforming och vacker utsikt mot vattnet.

Andra läser